Hrastnik

Zasavc.net - 04. 10. 2017

Peter Čas je 1. avgusta letos prevzel vodenje Steklarne Hrastnik. Dosedanji direktor Andrej Božič, ki je prevzel strateške naloge in postavljanje mednarodnega korporacije z vodilno vlogo hrastniške steklarne, ga je označil za zelo dobro rešitev na čelu hrastniške družbe. Povedal je, da ima novi direktor ogromno izkušenj pri gradnji tovarn in vpeljavi vitke proizvodnje. »Za hrastniško steklarno to pomeni nov zagon. Želim mu veliko modrosti in dobrih živcev,« je še dodal Božič.
Zasavc.net - 27. 09. 2017

Trboveljsko podjetje Aereform in družba Eti Izlake sta 27. septembra v okviru Dneva inovativnosti na Brdu pri Kranju prejela zlato priznanje za svoji inovaciji.
Zasavc.net - 18. 09. 2017

Andrej Božič v Zasavju pušča globok pečat. Poleti je prepustil mesto generalnega direktorja Steklarne Hrastnik nasledniku Petru Času. Božič je po šestih letih vodenja Steklarne Hrastnik lahko z opravljenim delom zadovoljen. Steklarna je pod njegovim vodstvom postala sodobna tovarna stekla z zanimivimi, visoko kakovostnimi izdelki višjega ranga. V Hrastniku so steklarji naredili kar nekaj korakov k boljšim poslovnim in drugim uspehom. Steklarna je v nekaterih segmentih med vodilnimi steklarnami v svetu. Dobičkonosnost programa je vse boljša in Božič je lahko brez težav predal posle vodenja tovarne nasledniku. Sam pa se bo posvetil projektnim izzivom v steklarstvu, s katerimi bo hrastniška steklarna zrasla v globalnega igralca v svoji branži. Božič se je odlično znašel tudi med Zasavkami in Zasavci, v izboru za Zasavca leta so ga proglasili celo za Zasavca leta 2014. Prejel je tudi zlato občinsko priznanje občine Hrastnik.
Zasavc.net - 14. 09. 2017

V podjetju Forstek na Dolu pri Hrastniku so današnji dan izkoristili za dan odprtih vrat. Obiskovalce so popeljali po podjetju, jih predstavili dejavnosti, proizvodnjo, še posebej brezpapirno poslovanje in testno napravo za blister pakirne linije.
Zasavc.net - 14. 09. 2017

Med 38 najboljšimi inovacijami iz 13 regij se za priznanja GZS potegujejo tudi štiri zasavske. Zanje lahko javnost tudi glasuje.
Zasavc.net - 03. 09. 2017

»Ceroz je poslovno leto 2016 zaključilo s pozitivnim rezultatom poslovanja. Poslovanje je potekalo v razmerah poskusnega obratovanja. Zaradi manjših količin odpadkov, ki so jih pripeljali na odlagališče Unično iz širše zasavske regije, je podjetje pričelo pridobivati dodatne količine odpadkov iz drugih regij,« je povedal direktor Ceroza Vili Petrič.
Zasavc.net - 30. 08. 2017

V začetku septembra bodo v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici zagonskim podjetjem predstavili jesenski paket financiranja.
Zasavc.net - 18. 08. 2017

Delodajalci v nevladnih organizacijah lahko pridobijo subvencijo za zaposlitev brezposelnih, ki ustrezajo ciljni skupini programa, ki ga je v začetku avgusta objavil Zavod RS za zaposlovanje.
Zasavc.net - 13. 08. 2017

Z novelo Uredbe o ravnanju z embalažo prihajajo strožja merila tudi plastične vrečke.
Zasavc.net - 09. 08. 2017

S tremi programi subvencioniranja zaposlovanja želi Zavod RS za zaposlovanje spodbuditi delodajalce, da zaposlijo brezposelne.
O nas

Stik z nami: info@zasavc.net