Čistilna akcija v Trbovljah uspela

Iz Občine Trbovlje so sporočili, da so zadovoljni s čistilno akcijo, katere se je po ocenah udeležilo več kot 1.500 občanov.

od Zasavc.net - 10. 04. 2018
Učenci OŠ Ivana Cankarja. Foto: Katja Alauf

»Za nami je še ena uspešna čistilna akcija Očistimo in uredimo Trbovlje, ki jo je Občina Trbovlje organizirala minulo soboto,« so v sporočilu za javnost napisali na Občini Trbovlje, »ocenjujemo, da se je akcije udeležilo več kot 1.500 občank in občanov, še posebej veseli pa smo odziva vrtca, osnovnih in srednjih šol, društev, klubov, krajevnih skupnosti ter seveda posameznikov.«

Skupaj jim je uspelo zbrati pet ton odpadkov ter napolniti več vreč z odpadki, kot prejšnje leto. Največ odvrženih odpadkov je bilo ob cestah, ki vodijo na podeželje, posledično je bilo največ zbranih odpadkov na območjih Kleka, Barliča, Medvednice,Planinske vasi, ob cesti Trbovlje – Čeče ter Trbovlje – Jager. Akcija je bila uspešna tudi v mestu. Zbrane odpadke je odpeljalo javno komunalno podjetje.

Na Občini Trbovlje so dodali, da bodo z akcijo nadaljevali tudi prihodnje leto, vendar upajo, da bo odpadkov z leti vse manj in se bodo ljudje bolj zavedali pomena čistega okolja.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 19. 10. 2018
Zasavc.net - 18. 10. 2018
Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 16. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net