De Luks preobrazba

Bralke, sodelujte v nagradni igri, ki smo jo za vas pripravili uredništvo Zasavca in frizerski studio De Luks. Privoščite si De Luks preobrazbo svoje pričeske.

od Zasavc.net - 26. 03. 2018

Čas je za novo pričesko. To pomlad si privoščite osvežitev in se predajte spretnim škarjam profesionalcem. Nov izgled vam bo  pričarala priznana ekipa frizerskega studia De Luks v Trbovljah.

»Seveda bomo upošteval želje. Naj se sodelujoče v nagradni igri ne bojijo, da bi jim želeli v našem studiu vsiljevati pričesko, ki jim ne bo všeč. Pri svojem delu vedno upoštevamo strankin značaj, slog in želje,« poudarja Luka Holešek in se veseli sodelovanja z izbrano bralko, ki se bo potegovala za De Luks preobrazbo.

V frizerskem studiu De Luks bodo srečni izbranki podarili celostno preobrazbo pričeske.

Drage bralke Zasavca!

Za preobrazbo De Luks se potegujete tako, da nam do 8. aprila 2018:

- pošljete svoje podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka) na info@zasavskitednik.si in se s tem strinjate, da objavimo vašo izjavo in fotografijo pred in po preobrazbi na naši spletni strani Zasavc.net,

- všečkate spletno stran FB Zasavc.net,

- všečkate objavljeno nagradno igro De Luks preobrazba in pod njo v komentarju k sodelovanju povabite tudi svojo prijateljico.Varovanje podatkov
S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate, da se poslani osebni podatki hranijo, objavijo in uporabljajo za namene nagradne igre in drugih aktivnosti organizatorja. Posredovanje teh podatkov tretjim osebam ni dovoljeno.

Pravila nagradne igre
Pravila nagradne igre so na voljo na spletni strani www.zasavc.net. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 13. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018
Zasavc.net - 10. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net