De Luks preobrazba uspela

V naši nagradni igri De Luks preobrazba je marca in aprila sodelovalo veliko bralk, ki so se potegovale za preobrazbo svoje pričeske. Sreča je bila naklonjena Trboveljčanki Andreji Okorn, ki se je pred nekaj dnevi predala rokam profesionalne ekipe studia De Luks.

od Zasavc.net - 08. 05. 2018
Foto: arhiv studia De Luks

Nagrajenka Andreja Okorn, ki je sodelovala in bila tudi izžrebana v naši marčevski nagradni igri De Luks preobrazba, ima novo pričesko.

Kot je povedal lastnika studia De Luks Luka Holešek, so nagrajenko razveselili z brezplačnim striženjem, kot piko na i pa so ji lase tudi pobarvali.

Seveda je Luka Holešek tudi strokovno pojasnil, kako se je lotil preobrazbe Andrejine pričeske. Takole je razložil: »Naši nagrajenki smo lase pobarvali s temno osnovno barvo ob straneh v kombinaciji z striženjem, na eni strani nepovezanim, s čimer smo dosegli vizualno ožji stranski del. V zgornjem delu, v katerem potrebuje volumen, smo gostoto las optično povečali s tehniko bayalage oziroma prelivanjem temne v kontrastno rdečo barvo. Ta kombinacija je dala tudi piko na i celostni obravnavi stranke, njenemu slogu, polti in karakterju. To smo dosegli z rahlo bolj drznim elegantnim striženjem s pridihom živih barv na konici in temnimi barvami pri lasišču, ki poudarijo njeno temnejšo polt, obrvi in oči. Bistveno je tudi geometrično striženje las pod različnimi koti, kar bo nagrajenki omogočalo enostavno urejanje pričeske.«

S pričesko je bila srečna dobitnica nagradne igre zelo zadovoljna. Povedala je tudi, da to ni bil njen prvi in niti zadnji obisk salona De Luks. Mi pa vam lahko prišepnemo, da tudi naš ne. Nagradno igro bomo ponovili jeseni. 

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 17. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018
Zasavc.net - 29. 10. 2018
Zasavc.net - 29. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net