Droga, trki in grozeča skala

Zasavski policisti so v minulih dneh posredovali zaradi več prometnih nesreč s pobegom, kar nekaj občanom zasegli domnevno drogo in izdali obvestila o napačnem parkiranju.

od Zasavc.net - 11. 10. 2018
Fotografija je simbolična. Foto: arhiv ZT

PP Hrastnik

V ponedeljek, 8. oktobra, ob 9.45 uri so policisti zasegli vozilo vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Ugotovili so tudi, da je voznik vozil z neveljavnim prometnim dovoljenjem ter pod vplivom alkohola. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog, izdan mu je bil tudi plačilni nalog.

V torek, 9. oktobra, ob 15.40 uri so policisti obravnavali kaznivo dejanje povzročitve splošne nevarnosti. Med delom z delovnim strojem se je sprožila skala, ki je padla na osebni avto in ga poškodovala. Nastalo je za okrog 2.000 evrov materialne škode.

V sredo, 10. oktobra, o 18.17 uri so policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Snov so poslali v analizo. Prav tako v sredo so hrastniški policisti posredovali tudi v Kisovcu, kjer se je zgodila prometna nesreča s pobegom. Pri oplazenju z vzvratnimi ogledali udeleženih vozil, je nastalo za okoli 150 evrov materialne škode.

PP Zagorje

V ponedeljek so policisti pri hišni preiskavi osumljenki zasegli neznano zeleno rastlino, visoko približno 100 centimetrov, in štiri zvitke ter spete vejice, za katere sumijo, da je prepovedana droga konoplja. Po analizi bodo ustrezno ukrepali.

Izdali so dve obvestili o prekršku zaradi nepravilnega parkiranja, popoldne pa obravnavali poškodovanje fasade stanovanjske hiše v naselju Dolenja vas.

V torek se je na policijsko postajo zglasila občanka in povedala, da se ji je v vozilo zaletela srna. Policisti so zabeležili uradni zaznamek. Policisti so ukrepali zaradi napačno parkiranega vozila, občanu zasegli prepovedano drogo in posredovali pri prometni nesreči.

V sredo se je prometna nesreča zgodila v Kisovcu na parkirišču, kjer je povzročitelj pobegnil. V trku je nastalo za 300 evrov škode. Prometna nesreča se je zgodila tudi na parkirišču podjetja Eti na Izlakah. Tudi tam je povzročitelj materialne škode (okrog 100 evrov) pobegnil.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018
Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 28. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net