Dva zasavska mlada upa

Zavarovalnica Triglav bo tudi letos najmanj sedmim med dvajsetimi nadarjenimi mladimi podelila finančna sredstva v okviru akcije Mladi upi. Med nadarjenimi finalisti sta tudi dva Zasavca.

od Zasavc.net - 10. 12. 2017
Foto: arhiv Mladi upi

Do 13. decembra do 12. ure je še moč glasovati za kandidata, ki bo prejel finančna sredstva za ravzoj svojega talenta v okviru akcije Mladi upi. Akcijo izvaja Zavarovalnica Triglav. Gre za finančni sklad, namenjen mladim talentom v športu, parašportu, umetnosti in znanosti. Med izbranimi kandidati bo en izbran z glasovi bralcev spletne strani, kjer je akcija objavljena. 

Za finančna sredstva se potegujeta tudi dva Zasavca. Prva je članica Karate kluba Trbovlje Urša Haberl. 17-letna Haberlova, ki je osvojila že vrsto odličnih uvrstitev v svoji kategoriji, ne skriva svojih želja po udeležbi na večjih tekmah in seminarjih v tujini, osvajanju medalj na evropskih in svetovnih prvenstvih. Želi pa si tudi kvalifikacije na olimpijske igre in tam osvojiti medaljo. Drugi kandidat pa je Stojan Kuhar, Trboveljčan, ki se na Glasbeni šoli Celje uči igranja klasične kitare. Njegova želja je, da bi uspešno opravil sprejemne preizkuse na Akademiji za glasbo v Ljubljani ali na kakšni primerljivi univerzi v tujini, postal vrhunski koncertni kitarist in pedagog kitare ter sodeloval z največjimi svetovnimi kitaristi.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 19. 10. 2018
Zasavc.net - 13. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018
Zasavc.net - 11. 10. 2018
Zasavc.net - 05. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net