Eva Boto zbira pogum za Jamatlon

Prek radijskih valov je priznala, da jo mika Jamatlon, vendar zanj še ni zbrala poguma. Je pa Jamatlon že preizkusil njen fant, slovenski triatlonski reprezentant Domen Dornik, ki je Trboveljčan.

od Zasavc.net - 08. 12. 2017
Foto: osebni arhiv

»Nobena skrivnost ni, da sem zaljubljena že več kot dve leti,« je mlada slovenska pevka Eva Boto nedavno povedala medijem. Morda pa je za marsikaterega Zasavca še skrivnost, da je zaljubljena prav v Trboveljčana. Njen izbranec je uspešni triatlonec, član slovenske triatlonske reprezentance Domen Dornik, ki je pravkar uspešno zaključil sezono. »Rečem lahko samo, da sem srečna in hvaležna, da sem našla takšno osebo, kot je moj Domen. Oba se posvečava svoji karieri, on športni, jaz glasbeni, skupaj pa sva zelo zanimiva in srečna kombinacija,« je medijem še povedala pevka.

Eva Boto prihaja iz Šentjanža pri Dravogradu in je študentka 4. letnika pedagoške fakultete v Mariboru. Posveča se pevski karieri. Širši slovenski javnosti je postala znana predvsem po nastopu na Emi leta 2012, kjer je zmagala in s pesmijo Verjamem zastopala Slovenijo tudi na Pesmi Evrovizije v Bakuju. Z Janom Plestenjakom je posnela pesem To leto bo moje, leta 2013 izdala svoj komad Plus in minus, leto pozneje pa pesem Na kožo pisana, za katero je posnela tudi videospot. Pevko pa lahko slišimo tudi kot voditeljico na Radiu Center, kjer je ravno te dni Slovencem prikupno razložila, kaj je Jamatlon in kje poteka. Jamatlona se je decembra 2015 udeležil tudi Domen Dornik, in sicer z ekipo Gibaj in uživaj, v kateri sta mu družbo delala slovenski deskar na snegu Rok Marguč in atlet in tekač Iztok Deželak.

Kot je dejala Eva, zdaj zbira pogum, da se bo tudi sama podala na to najbolj nenavadno preizkušnjo v rudniški jami, ki jo lahko doživi samo v Zasavju. Organizatorji Jamatlona se je že zelo veselijo. Kot so povedali, bo Zimski jamatlon prihodnje leto na soboto, 1. decembra. To pa je tudi datum, ko Eva Boto praznuje svoj rojstni dan. Ali ga bo prihodnje leto torej praznovala na Jamatlonu? Ali pa bo zbrala pogum že prej, in se udeležila poletnega, ki bo v soboto, 16. junija.

TPK


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 13. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net