Festival v Ponovičah

Pred dvorcem Ponoviče pri Litiji bo 1. in 2. septembra festival F52, ki že četrto leto pripravlja koncerte in želi zapolniti vrzel, ki je nastala po razpustitvi rock festivala Zgaga.

od Zasavc.net - 31. 08. 2017
Magrateja na letošnjem Jamašpilu. Foto: Branko Klančar
V petek in soboto, 1. in 2. septembra, bo pred dvorcem Ponoviče pri Litiji festival F52. Gre za četrti litijski festival, ki bo za pestro dogajanje poskrbel že tudi čez dan. Zvrstile se bodo ustvarjalne delavnice, igre uličnega gledališča, začinjenega z improteatrom, poslikave s kano in barvanja po telesu, poskrbljeno bo tudi za kulinarično eksperimentiranje.

Festival F52 želi nadomestiti vrzel, ki je nastala po razpustitvi rock festivala Zgaga in festivala Švic. »Mladi lokalni izvajalci potrebujejo priložnost in če jim tega zaradi trenutnih trendov ne more ponuditi glasbena scena sama, je stvari treba vzeti v svoje roke – narediti svoj festival,« pravijo organizatorji in dodajajo, da bo festival tudi mednarodni, saj bodo pomoč pri izvedbi spremljevalnega programa zagotovili prostovoljci, člani EVS (European Voluntary Service).

V dveh večerih bodo nastopile skupine Elvis Jackson, Orleki, Shotdown, Guilty of joy, Artenigma, Magrateja, Neonate, Pink Panker, Perkakšns, Funk Fu in KXX. Na festivalu vstopnine ni, obiskovalci bodo lahko na prizorišču tudi prespali, za skromno doplačilo, pravijo organizatorji, pa bodo poskrbeli tudi za pogostitev.

ZT

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 04. 11. 2018
Zasavc.net - 04. 11. 2018
Zasavc.net - 04. 10. 2018
Zasavc.net - 03. 10. 2018
Zasavc.net - 28. 09. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net