Izvolili novo direktorico

Upravni odbor Združenja Manager je 7. decembra soglasno potrdil Sašo Mrak za izvršno direktorico združenja. Mrakova bo položaj nastopila 1. januarja 2018.

od Zasavc.net - 08. 12. 2017
Foto: arhiv Združenja

Predsednik Združenja Manager Aleksander Zalaznik je septembra v sodelovanju s kadrovsko agencijo pričel izvajati postopek iskanja novega izvršnega direktorja. Potem ko je oktobra za kandidatko imenoval Sašo Mrak, je ta svojo vizijo in nadaljnje usmeritve združenja predstavila Upravnemu odboru. Med drugim je poudarila, da se mora združenje tudi v prihodnosti razvijati kot platforma za profesionalizacijo managerske stroke, mednarodno povezovanje in sooblikovanje podpornega okolja.

Mrakova, ki je končala MBA študij na poslovni šoli Cotrugli v Zagrebu, ima več kot 15 let izkušenj s področja razvoja kadrov, vodenja, marketinga, odnosov z javnostmi in medijev. Delovala je kot vodja izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit, bila urednica priloge Zaposlitve & kariera časopisa Dnevnik, kjer je med drugim prevzela tudi položaj v.d. urednika spletnega Dnevnika. Kasneje je vodila marketing in odnose z javnostmi v Kranjski investicijski družbi, kot pomočnica direktorja manjšega slovenskega podjetja pa je vse do ustanovitve lastnega podjetja skrbela za odnose z bankami, reprogramiranje kreditov in razvoj investicij. Zdaj je Saša Mrak odgovorna urednica revije HR&M ter vodja, svetovalka in soustvarjalka številnih projektov ter izobraževanj na področju razvoja družbe, človeškega kapitala, vodenja in podjetništva, s čimer aktivno prispeva k razvoju tako kadrovske kot vodstvene stroke.

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 11. 10. 2018
Zasavc.net - 10. 10. 2018
Zasavc.net - 26. 09. 2018
Zasavc.net - 21. 09. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net