Kdo bo ponujal kadrovske štipendije?

RRA Zasavje je objavila Javni poziv delodajalcem za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem oziroma študijskem letu 2019/2020.

od Zasavc.net - 03. 12. 2018
Foto: arhiv ZT

Z Javnim pozivom delodajalcem za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem oziroma študijskem letu 2019/2020 želijo na RRA Zasavje, kot je zapisano na njihovi spletni strani, zbrati podatke o tem, katera podjetja želijo ponuditi študentom in dijakom ponujala kadrovske štipendije. Cilj je, pravijo obveščanje dijakov in študentov o razpoložljivih kadrovskih štipendijah pred izbiro izobraževanja. S tem želijo dijake in študente usmeriti v izobraževalne programe, ki so v skladu s potrebami gospodarstva v regiji.

Na poziv se lahko prijavijo delodajalci s sedežem v občinah Litija, Zagorje ob Savi, Trbovlje in Hrastnik, ki želijo v šolskem oziroma študijskem letu 2019/2020 prvič podeliti kadrovsko štipendijo.

Delodajalcem, ki se bodo prijavili na ta poziv, se ne bo treba kasneje prijaviti na Javni razpis sofinanciranja kadrovskih štipendij delodajalcem, vendar pa je prijava na poziv pogoj za prijavo na razpis.

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 29. 11. 2018
Zasavc.net - 27. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net