Koala Voice nominirana za nagrado MTV

MTV je razkril letošnje nominirance evropskih glasbenih nagrad. Med njimi je letos tudi slovensko ime, in sicer zasedba Koala Voice, ki je nominirana v kategoriji MTV Best Adria Act.

od Zasavc.net - 06. 10. 2017
Koala Voice junija na Jamatlonu. Foto: TPK

Za četverico iz Kisovca, ki je tik pred izidom drugega studijskega albuma Wolkenfabrik in promocijskim koncertom, ki bo 26. oktobra v Cvetličarni, je nominacija še dodatna vzpodbuda.

O zmagovalcu odločajo glasovi občinstva, in sicer na uradni povezavi. Glasovanje bo trajalo do 11. novembra, dan kasneje pa bodo podeljene nagrade.

“Hvala ekipama Virtual Era in Warehouse Collective, ki sta z nami ustvarila videospota za Strangers' Tides in Vede premikanja, saj sta oba pritegnila največ pozornosti v tujini. Vse to je najboljši intro za koncert v Cvetličarni in vse je del tovarne oblakov,” so povedali Koala Voice.

Album Wolkenfabrik, ki je naslednik prvenca Kangaroo’s a Neighbour, je ogledalo korakov, ki jih je skupina naredila od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve, Liverpoola, Talina, Varšave, Groningena in nekje vmes. Je rezultat glasbenega razmišljanja, pogleda v in na svet.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 12. 11. 2018
Zasavc.net - 31. 10. 2018
Zasavc.net - 28. 10. 2018
Zasavc.net - 26. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net