Koala Voice v novem videu, predstavi in filmih

Zasavska glasbena zasedba Koala Voice, ki jo sestavljajo, Manca Trampuš, Domen Don Holc, Miha Prašnikar in Tilen Prašnikar, stopa v jesen z dvema videospotoma na isto skladbo.

od Zasavc.net - 12. 09. 2018
Foto: Koala Voice

Videospot v dveh različicah predstavlja skladbo Remain Silent, ki je izšla na lanskem albumu Wolkenfabrik. V videospotih nastopata plesalki Lara Ostan in Alja Alica Lacković, ki sta se interpretacije pesmi lotili z gibom. Larin video je nastal na Danskem, Aljin pa na Bazenu na Vrhniki, kjer ji je s kamero sledil Jošt Jesenovec.

Glasba skupine Koala Voice pa se je letos z odrov in studiev preselila tudi v gledališče in film. Še pred poletjem so ustvarili skladbo Brainstorm za predstavo Vihar v glavi Primoža Ekarta v Lutkovnem gledališču Ljubljana, njihove melodije pa je mogoče zaslediti v kar dveh filmih letošnjega Festivala Slovenskega filma v Portorožu, in sicer v celovečercu Skupaj Marka Šantiča ter filmu Nemir Andraža Kadunca. Med drugim bo 21. septembra v Kinu Šiška premierno predstavljen še kratki glasbeno-dokumentarni film Bend vs. Brend, avtoric Hanne Szentpeteri in Simone Jerala.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 12. 11. 2018
Zasavc.net - 31. 10. 2018
Zasavc.net - 28. 10. 2018
Zasavc.net - 26. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net