Lepote Zasavja –Čeče

Objavljamo fotografije lepot Zasavja, kot jih vidijo naši bralci.

od Zasavc.net - 12. 10. 2018
Čeče. V ozadju Kal in Mrzlica. Foto: Branko Sebasu

Tokratno fotografijo nam je poslal Branko Sebasu iz Hrastnika. Pogled na Čeče in v ozadju Kal ter Mrzlico.

Pravila sodelovanja in nagrade

Kaj vas te dni očara v Zasavju? Fotografirajte lepote Zasavja, kot jih vidite vi, in nam pošljite fotografije na info@zasavskitednik.si do 18. oktobra 2018. V zadevo svojega elektronskega sporočila napišite: Nagradna igra – lepote Zasavja, v sporočilo pa svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefon. Dodate lahko tudi kakšno misel ali opis fotografije.

Fotografije bomo objavljali v našem spletnem časopisu Zasavc.net in na naši Facebook strani. Pošljite nam fotografije v višji resoluciji (okrog 1 MB). Med avtorje poslanih fotografij bomo z žrebom razdelili pet nagrad – majic z napisi naših projektov: Jamatlon in Rudarski maraton.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Zasavc.net, po potrebi tudi v časopisu Zasavski tednik ter na strani Zasavca na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 02. 12. 2018
Zasavc.net - 01. 12. 2018
Zasavc.net - 17. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net