Odprli vrtec na Dobovcu

Po več kot enem letu so v začetku januarja na Dobovcu spet dobili vrtec.

od Zasavc.net - 09. 01. 2018
Foto: arhiv vrtca

Zasebni vrtec Čarobni gozd je prvi zasebni vrtec v Zasavju. Z velikim prizadevanjem krajanov in pomočjo predsednika krajevne skupnosti Dobovec Marjana Jamška ga je ustanovila Nataša Gruden Pižmoht, vzgojiteljica in profesorica likovne umetnosti. Kar nekaj časa je trajalo, da je v sodelovanju z Občino Trbovlje uredila vso potrebno dokumentacijo, v začetku januarja pa je vrtec le odprl svoja vrata. V začetku z manj otroki, kot so jih pričakovali.

»Za zdaj so v varstvo vključeni trije malčki,« je povedala Gruden Pižmohtova, »prihajajo iz Zagorja, Hrastnika in Dobovca. Že februarja pričakujemo štiri, če ne celo še kakšnega več. Število vključenih otrok bo seveda še raslo, saj otroke še vedno sprejemamo.«

Vrtec je namenjen vsem otrokom od 11. meseca do vstopa v šolo. Deluje po javno veljavnem programu Kurikulumu za vrtce.

Cena za starše otrok, vključenih v zasebni vrtec Čarobni gozd, znaša 160 evrov. Lahko pa se bo, pravi Gruden Pižmohtova, še spreminjala. Malčki so trenutno še na uvajanju. Ustanoviteljica vrtca pa je še povedala, da dodatno zaposlenih pomočnic vzgojiteljice še ni, ji pa pri delu trenutno pomagajo prostovoljci. Vrtec bo s prehrano oskrbovala OŠ Trbovlje.

TPK


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 15. 10. 2018
Zasavc.net - 15. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net