Na sejmu MOS tudi 22 zasavskih podjetij

Danes, 11. septembra, so v Celju odprli 51. mednarodni obrtni sejem MOS, na katerem se predstavljajo tudi podjetja iz Zasavja.

od Zasavc.net - 11. 09. 2018
Foto: Saša Pegan

Na letošnjem sejmu MOS v Celju se predstavlja 22 malih in srednjih podjetij iz Zasavja. Predstavljajo se brezplačno v okviru aktivnosti odpiranja novih poslovnih priložnosti, ki jih izvaja točka SPOT svetovanje Zasavje.

Kot je povedala Saša Pegan, sekretarka zagorske obrtno-podjetniške zbornice, so v zbornici pričakovali tak odziv. »Sejemska predstavitev je lahko izjemna priložnost,« je dejala, »a siliti koga, da se zanjo odloči, nima pomena. Podjetniki morajo v njej videti smisel in biti na sejemskem prostoru tudi osebno prisotni, da navežejo poslovne stike.«

Na prostoru 27 v hali K se tako predstavljajo podjetja iz občine Hrastnik Esiks, Tampo print Bregar, Mišin dol, Bratuša, RTCZ, Sinet, Forstek, Kamnoseštvo Šergan, Vrtnarstvo Napret, Trgo trade, Las Zasavje in OOZ Hrastnik, podjetja s sedežem v Trbovljah Quickshoelace, Dina servisiranje računalniške opreme Funkel in Graverstvo Zupan ter s sedežem v občini Zagorje: Cvetličarstvo Saša Pegan, Mizarstvo Herman, Gostišče Kum, Kumplast, EMC oprema, EMC prodaja Sergeja Kobilšek in EVJ elektroprom.

V času sejma, ki bo odprt do nedelje, 16. septembra, bo organizrano tudi srečanje s skupino podjetnikov iz Aleksinca iz Republike Srbije. SPOT svetovanje Zasavje namreč izvaja tudi aktivnosti čezmejnega sodelovanja s podjetniki in podjetniškimi podpornimi institucijami iz tujine.

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 11. 2018
Zasavc.net - 09. 11. 2018
Zasavc.net - 09. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net