Slavilo podjetje Malgaj

Podjetje Malgaj Trbovlje letos beleži 50-letnico sodelovanja s Volkswagnom in Audijem v Trbovljah. V ta namen je podjetje 18. oktobra v Delavskem domu Trbovlje pripravilo slavnostno akademijo z gosti.

od Zasavc.net - 19. 10. 2018
Tomaž Benko, Andrej Malgaj, Katarina Malgaj, Monika Malgaj in Franc Malgaj. Foto: Barbara Reya

Pol stoletja sodelovanja s Volkswagnom in Audijem je ena od pomembnejših obletnic v 129-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Podjetje Malgaj danes zastopa blagovne znamke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Škoda in servis za vozila Audi. Predhodnik podjetja Malgaj Obrtna delavnica Franca Malgaja je bila sploh prva avtomehanična delavnica na območju nekdanje Jugoslavije, ki ji je tovarna Audi pred 50 leti podelila status pooblaščenega servisa za vozila Audi.

Direktor skupine Malgaj Andrej Malgaj je v pozdravnem govoru na slavnostni akademiji dejal: »Ponosen sem, da v Trbovljah že toliko let pišemo kakovostno zgodbo. Nenehno učenje, trdo delo, zvestoba strankam in prava vizija so recept za uspeh. Naše pol stoletno sodelovanja s priznanima znamkama je dokaz, da so uspešne zgodbe mogoče tudi v manjših mestih.

Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 300 ljudi, je govoril tudi generalni direktor Porsche Slovenija Danilo Ferjančič. Med drugim je dejal: »Odlika družine Malgaj je konkretna vsebina s pravimi rešitvami. Temu pravim trajnostni razvoj. Vztrajnost, učinkovitost in delavnost so prave vrednote, s katerimi se gradijo imenitne zgodbe. Malgaj je naš dragocen in pomemben partner, steber skupnega uspeha,«

Prisotne je nagovorila tudi županja občine Trbovlje Jasna Gabrič, ki je izpostavila, da Malgajevi s svojim delom pomembno vplivajo na zasavsko skupnost.

Za glasbeno popestritev so poskrbeli Oto Pestner, skupina Orlek, Tori Tango s plesalcema Aljo Ferme in Sašom Živanovićem ter Delavska godba Trbovlje.

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 15. 11. 2018
Zasavc.net - 13. 11. 2018
Zasavc.net - 10. 11. 2018
Zasavc.net - 09. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net