Nagradna igra – Jesensko Zasavje

Poletje se je v Zasavju že poslovilo in okoliški hribi in doline so se že obarvali v zlate jesenske barve. Kateri košček jesenskega Zasavja vas je najbolj navdušil? Ujemite ga v objektiv in morda vas čaka nagrada.

od Zasavc.net - 29. 10. 2018
Foto: Branko Klančar

Nagrajence bomo objavili v spletnem časopisu Zasavc.net in na naši Facebook strani.

Tokrat za spodbudo fotografom objavljamo nekaj jesenskih fotografij odličnega fotografa z Dola pri Hrastniku Branka Klančarja.

Pravila sodelovanja in nagrade

Fotografirajte vaš najljubši košček jesenskega Zasavja in nam fotografije pošljite na info@savus.si do 20. decembra, zadnjega jesenskega dne. V zadevo svojega elektronskega sporočila napišite: Nagradna igra – jesensko Zasavje, v sporočilo pa svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefon. Dodate lahko tudi kakšno misel ali opis fotografije.

Fotografije bomo objavljali v našem spletnem časopisu Zasavc.net in na naši Facebook strani. Pošljite nam fotografije v višji resoluciji (okrog 1 MB). Med avtorje najlepših fotografij bomo razdelili najmanj pet nagrad, kompletov kozarcev Steklarne Hrastnik.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Zasavc.net, po potrebi tudi v časopisu Zasavski tednik ter na strani Zasavca na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 17. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018
Zasavc.net - 29. 10. 2018
Zasavc.net - 20. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net