Nagradno vprašanje za manj prašen promet

Objavljamo še zadnje nagradno vprašanje v našem sklopu za manj prašnih delcev.

od Zasavc.net - 17. 12. 2017

V članku Manj prašen promet lahko preberete del ukrepov, h katerim so se zavezale zasavske občine, da bi zmanjšale prašne delce v ozračju. K onesnaževanju zraka namreč svoje pripomore tudi promet. Občine so prek  celostne prometne strategije zasnovale vrsto ukrepov, kako priti od doma do službe, trgovine, zdravstvenega doma. V prihodnosti naj bi se namreč manj vozili z avtomobili, pa zato več hodili, se vozili s kolesi in javnim potniškim prometom.
Nagradno vprašanje, ki vam ga postavljamo, je tako na nek način tudi anketa. Zanima nas, kako vi ocenjujete načrtovane prometne strategije – ste se pripravljeni odreči avtomobilu in ga zamenjati z vlakom, avtobusom, kolesom ali kar s svojimi nogami?
Med prispelimi odgovori in vašimi razmišljanji bomo tri izžrebali in jih obdarili. Med nagradami se najdejo bidon, športna majica ali turistični vodnik po Zasavju v angleškem jeziku. Vaše odgovore nam pošljite na info@zasavskitednik.si do vključno srede, 20. decembra, 2017 do 9. ure. Pripišite, da gre za nagradno igro Manj prašni delci. Dodajte tudi svoje podatke. Najbolj zanimive odgovore bomo tudi objavili na www.zasavc.net.Eko Sklad

Projekt finančno podpira Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad.


O nas

Stik z nami: info@zasavc.net