Nagrajene inovacije

Danes so na Brdu pri Kranju podelili nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v javno raziskovalnih zavodih.

od Zasavc.net - 26. 09. 2018
Foto: arhiv Eti Izlake

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije 26. septembra že 16. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. 10 zlatih, eno posebno, 28 srebrnih priznanj ter tri posebna priznanja za potencialno inovacijo krožnega gospodarstva je rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni sodelovalo 197 inovacij in 772 inovatorjev.

Med njimi so bile tudi tri zasavske inovacije inprejele srebrna priznanja. To so inovacija Zaščitno stikalo na diferenčni tok z nadtokovno zaščito KZS-4m 2p B-tip podjetja Eti Izlake, inovacija Razvoj tehnologije za izdelavo nizkonapetostnih NV talilnih vložkov podjetja Eti Izlake in inovacija Kontroli sistemi Galaxy podjetja Tevel Kisovec. Najboljše inovacija po izboru javnosti je integriran zvezni zadrževalnik vrat, delujoč v širokem temperaturnem območju, podjetja TPV.

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 29. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net