Naj fotografija poletja

Zbiramo najbolj atraktivne fotografije poletja. Takšne, ki ste jih posneli in na njih ujeli počitniški utrip, sončni zahod, osvežitev, karkoli, kar spominja na poletje. Čeprav je letošnje prava mešanica vročega sonca in temnih oblakov, pa motivov za dobro fotografijo gotovo ne manjka.

od Zasavc.net - 26. 07. 2018

Pravila sodelovanja

Pošljite nam svojo fotografijo na info@zasavskitednik.si do 15. avgusta 2018, v zadevo napišite Naj fotografija poletja, v sporočilo pa pripišite svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefon). Fotografije bomo objavljali v našem spletnem časopisu Zasavc.net in na naši Facebook strani. Tiste, ki jih bo uredništvo ocenilo kot najboljše, bomo tudi nagradili. Ocenjevali bomo: izvirnost, idejo, kompozicijo in kakovost fotografije, ki naj bo posneta v višji resoluciji (vsaj 1 mega). Prvo najboljšo fotografijo bomo objavili tudi v avgustovski številki našega časopisa Zasavski tednik.

Osvežilne nagrade

Med avtorje najboljših fotografij bomo razdelili šest nagrad:

  • Trikrat vstopnico za dve osebi na letnem kopališču Trbovlje, ki jih podarja Zavod za šport Trbovlje.
  • Trikrat kupon Plača eden, kopata se dva v Thermani Laško.

Nagrajence bomo objavili v spletnem časopisu Zasavc.net in na naši Facebook strani.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Zasavc.net, časopisu Zasavski tednik ter na strani Zasavca na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 02. 12. 2018
Zasavc.net - 01. 12. 2018
Zasavc.net - 17. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net