Najbolj se je izkazala Tina Baloh

Med šestim in osmim aprilom, so se tekmovalci kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje, udeležili zelo močnega turnirja v okolici Milana v Italiji.

od Zasavc.net - 11. 04. 2018
Foto: arhiv kluba

Na italijanskem turnirju je sodelovalo nekaj več kot tisoč tekmovalcev iz desetih držav, med njimi tudi tekmovalci kluba Pon Do Kwan Zagorje.

Najbolj se je izkazala Tina Baloh, ki je osvojila vse, kar se je osvojiti dalo. Prva mesta je osvojila v dveh mladinskih kategorijah in v kategoriji »open«, kjer borke tekmujejo v eni kategoriji brez težnostne omejitve. Skupaj z madžarsko kolegico sta nastopili tudi v borbah dvojic in prav tako podredili vse svoje nasprotnice. Nastopila je tudi med članicami, kjer je s tremi zmagami osvojila tretje mesto in pokazala, da ji prehod v članske vrste ne bo predstavljal težav. Z osvojenimi štirimi zlatimi in bronasto medaljo je ponovno dokazala, da sodi v sam svetovni vrh.

Tudi ostali člani zagorskega kluba so se borili suvereno. Miha Drnovšek in Luka Leskovar sta zmagala vsak po eno borbo, nato pa morala priznati premoč svojima nasprotnikoma. Zala Rozina je premagala dve nasprotnici in izgubila v polfinalni borbi ter osvojila končno tretje mesto.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 12. 12. 2018
Zasavc.net - 11. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net