Najboljši v koncernu

V tovarni Xella porobeton v Kisovcu so 25. maja slovesno sprejeli pokal za najbolj kakovostne izdelke v koncernu Xella. Njihovi izdelki so bili najboljši med vsemi Xellinimi proizvajalci porobetona v lanskem letu in tudi že leta 2015.

od Zasavc.net - 25. 05. 2018
Foto: Vukašin Šobot

V kisovški Xelli je bila danes svečana podelitev pokala, ki si ga je podjetje prislužilo z najbolj kakovostnimi izdelki. Proizvajalci porobetona z znamko Ytong imajo namreč že več kot dvajset let med tovarnami organizirano tekmovanje v kakovosti. Tovarn je 40 in so razporejene po vsem svetu. »Cilj tekmovanja je izboljšati kakovost in ponuditi kupcu odlične izdelke, s katerimi si bodo zgradili dom in v njem zdravo in srečno živeli,« so povedali v Xelli in pojasnili, da je brezhiben Ytong zidak vreden 1000 točk, od katerih se odšteje vsaka napaka. Napake so razdeljene po velikosti, vrstah in pogostosti. Na podlagi rezultatov v tovarnah izboljšujejo tehnološki proces in kakovost materiala.

Da je kisovška tovarna osvojila prvo mesto med ocenjenimi tovarnami, vsem zaposlenim veliko pomeni. Kot so dejali, je to nagrada za vsakodnevni trud in prizadevanja, da bi zadovoljili želje in pričakovanja kupcev.

Na slavnostni podelitvi je vse navzoče najprej pozdravil vodja tovarne Dejan Turk. Zaposlenim je čestitala direktorica jugovzhodne Evrope Diliana Byelikova, pokal pa so zaposleni prejeli iz rok direktorja Razvojnega centra iz Brücka dr. Martina Haasa. Dr. Haas je na slovesnosti med drugim dejal: »Da postaneš najboljši v ligi, ne zadostuje samo malo bolj se potruditi kot običajno. Še posebno kolegi iz Zagorja vedo, da je to dolga in naporna pot, priti do najvišjega mesta v skupini Ytong tovarn. Poleg vztrajnosti in vzdržljivosti je potrebna tudi zavest za kakovost in močna volja po ustvarjanju stalnih izboljšavah in želja po napredku. Vse našteto je tudi predpogoj, da se lahko dalj časa obdržiš na vodilnem mestu v katerem koli tekmovanju.«

Podelitev pokala so popestrili učenci Glasbene šole Zagorje.

TPK


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 29. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net