Odlične borbe v Mariboru

V soboto, 15. septembra, je v športni dvorani na Teznem v Mariboru potekal 8. Mednarodni karate turnir Maribor Open 2018, ki ga je organiziral Karate klub Kovinar Maribor. Barve Karate kluba Trbovlje zastopali: Cristina Korpar Žveglič, Eva Kolander, Simona Češarek, Žana Dolenc Čučnik, Lara Salkič, Laura Božjak, Barbara Haberl, Tilen Grivec, Jure Krajnc, Denis Šehič, Zak Škofljanc, Kenan Isakovič, Marko in Uroš Markuljevič, Matija Trošt Čebela, Ervin Salkič, Domen Zidar in Stefan Joksimovič. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Edin Salkič.

od Zasavc.net - 20. 09. 2018
Foto: Karate klub Trbovlje

V katah je prijetno presenetila Simona Češarek, ki je v kategoriji mlajših kadetinj med enaindvajsetimi tekmovalkami osvojila zlato medaljo. Prav tako je zlato medaljo osvojil najmlajši Trboveljčan na tekmovanju Tilen Grivec v športnih borbah dečkov nad 40 kilogramov. V finalu športnih borb sta klonila mlajša kadeta Eva Kolander do 50 kilogramov in Denis Šehič do 40 kilogramov, ki sta tako zasedla drugi mesti. Ostali mlajši kadeti in kadeti niso prikazali borb, ki so jim na preteklih tekmovanj prinašale medalje, tako da bo potrebno na treningih in tekmovanjih dvigniti željo, zbranost, borbenost in športno formo.

Starejši tekmovalci so dokazali, da so med najboljšimi v Sloveniji. Domen Zidar je pri mladincih do 61 kilogramov osvojil zlato medaljo. V polfinalu je premagal klubskega kolega Ervina Salkiča, ki je ob koncu zasedel tretje mesto. Barbara Haberl in Stefan Joksimovič sta postala najuspešnejša člana na tekmovanju, saj sta poleg svoje težnostne kategorije oba osvojila še absolutno (open) kategorijo. V skupnem seštevku so trboveljski tekmovalci med 78 prijavljenimi klubi z desetimi osvojenimi medaljami, od tega kar sedmimi zlatimi, osvojili odlično 2. mesto.

JS


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net