Odslej Nomago

S prvim majem letos dosedanja podjetja Avrigo Nova Gorica, Izletnik Celje in Promet Mesec nastopajo pod novim, skupnim imenom Nomago. Avrigo ima poleg novega imena tudi nov sedež uprave družbe v Ljubljani.

od Zasavc.net - 02. 05. 2018
Foto: arhiv Avrigo

Obstoječi sedeži družb, ki so se združile v novo, ostajajo kot regijski centri v Novi Gorici, Ljubljani in Celju. Nova družba se bo ukvarjala s celotno ponudbo pridruženih podjetij: poleg široke palete prevozov se bodo ukvarjali še s skupinskimi in individualnimi potovanji, letalskimi kartami, prevozi po meri, sčasoma pa tudi s celotno storitvijo prevozov in organizacijo potovanj od vrat do vrat, obljubljajo v vodstvu družbe.

Novo vodstvosi je poleg povezave skupine v enotno družbo zadalo kot pomembne cilje še digitalno preobrazbo in internacionalizacijo poslovanja. Združevanje pomeni večanje tržnega deleža v Sloveniji. Skupaj bodo lažje posodabljali vozni park, vzpostavili celovito informacijsko podporo na različnih področjih, uvedli organizacijske izboljšave in posodobili procese vodenja in bolj učinkovito tržili storitve.

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 29. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net