Odvezan pes prestrašil občanko

V Hrastniku težave v prometu in tatvina, v Zagorju pa prometne nesreče, poskus goljufije, izgubljeni ključi, glasna glasba in pes, ki straši Zagorjanke.

od Zasavc.net - 29. 10. 2018
Fotografija je simbolična.

PP Zagorje

Na policijski postaji v Zagorju se je oglasila občanka, ki je v bližini zagorske tržnice izgubila kontaktni ključ osebnega vozila znamke Mercedes-Benz.

Policisti so preiskovali prometno nesrečo, kjer naj bi voznica pri vzvratni vožnji trčila v sprednji del vozila druge voznice.

Občanka je na policijski postaji naznanila poskus goljufije preko elektronske pošte.

Občanka je na policijo prijavila nezanesljivo vožnjo vozila na relaciji med Litijo in Trbovljami. Policisti so voznika izsledili in bodo zoper njega zaradi kršitve cestno prometnih predpisov sprožili prekrškovni postopek.

Prav tako so policisti obravnavali prijavo občanke, ki jo je prestrašil odvezan pes, ki ni bil pod nadzorom lastnika.

Obravnavali so tudi pešca, ki se je na Izlakah sprehajal ob vozišču, pri sebi pa ni imel kresničke ali svetilke.

V soboto dopoldan so zagorski policisti preiskovali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami na cesti med Sopoto in Radečami. Poškodovane osebe so odpeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Anonimni prijavitelj je na policijsko postajo sporočil, da se v naselju Prečna pot razlega glasna glasba. Policisti kršitve niso zaznali.

Na cesti med Litijo in Zagorjem je voznik povozil kamenje. Ker sta tako vozilo kot voznik izpolnjevala pogoje za udeležbo v cestnem prometu, so policisti odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Pri kontroli cestnega prometa v Zagorju so ustavili voznika osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljena. Vozilo so zasegli, zoper voznika pa bodo na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

Policisti so obravnavali prijavo povzročitve lahke telesne poškodbe. Oškodovanec je od pregona kaznivega dejanja odstopil.

Policisti so zasegli denar, najden na bankomatu v Kisovcu.

PP Hrastnik

Tudi hrastniški policisti so imeli pester konec tedna. V petek dopoldan so v cestnem prometu ustavili voznika kolesa z motorjem. Ugotovili so, da gre za predelano kolo z motorjem, voznika bodo oglobili.

V soboto ponoči so ustavili še enega voznika, zanj pa so ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola.

V jutranjih urah so obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem prometnem pasu, ravno tako zaradi alkoholiziranosti. V nesreči je nastalo za okrog 800 evrov materialne škode.

Danes, v ponedeljek, okrog ene ure zjutraj so hrastniški policisti obravnavali tatvino iz osebnega vozila v Zagorju. Neznani storilec je lastnika oškodoval za 100 evrov.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018
Zasavc.net - 05. 11. 2018
Zasavc.net - 02. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net