On The Rocks tudi v Trbovljah

Fantovska a cappella skupina z Univerze v Oregonu On The Rocks pride 18. oktobra v Slovenijo, kjer bo ostala do 22. oktobra.

od Zasavc.net - 17. 10. 2018
On The Rocks.

A cappella skupina On The Rocks prihaja v Slovenijo na povabilo ameriškega veleposlaništva v Sloveniji. V Sloveniji pa bo nastopila v Sežani, Velenju in Trbovljah.

V 16 letih uspešnega delovanja je skupina izdala sedem studijskih albumov, ustvarila več odmevnih videoposnetkov in nastopila z glasbeniki svetovnega slovesa. Kljub temu ostaja zvesta svojim koreninam in vsak teden še naprej nastopa na Univerzi v Oregonu. Nadarjeni pevci združujejo petje, ples in humor, izvajajo pa predvsem rokovske pesmi skupin, kot so Queen, Bad Company, Earth, Wind & Fire, Van Morrison, Simon & Garfunkel, Billy Joel in druge. Njihova zadnja plošča je izšla aprila letos.

Fantje bodo v Sežani nastopili 19. oktobra, naslednji dan v Velenju, v Trbovlje pa prihajajo v nedeljo, 21. oktobra, kjer bo koncert ob 18. uri v Delavskem domu Trbovlje. Iz Delavskega doma Trbovlje so ob tem sporočili, da bodo na koncertu On The Rocks gostje tudi pevke in pevci pevskega zbora GESŠ Trbovlje.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 12. 11. 2018
Zasavc.net - 31. 10. 2018
Zasavc.net - 28. 10. 2018
Zasavc.net - 26. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net