Koncertna sezona odprta

V Kavarni DDT se je začela nova koncertna sezona. Otvoril jo je domačin Jan Ostrožnik, nadaljevala pa jo bodo še druga glasbena imena od blizu in daleč.

od Zasavc.net - 25. 10. 2018
Foto: arhiv ZT

Konec oktobra je prinesel v Trbovlje prinesel nov glasbeni zagon. V Kavarni DDT v Delavskem domu Trbovlje so se namreč prejšnjega sobotnega večera, 20. oktobra, zaslišali rokerski ritmi, ki so otvorili letošnjo koncertno sezono. Prvi je na oder stopil domačin, Ian (Jan) Ostrožnik.

Ostrožnik je zbranim postregel s priredbami številnih in raznolikih pesmi, kot sta Proud Mary Tine Turner in Born To Be Wild, ki jo je prvotno izvajala skupina Steppenwolf. Ostrožnik je sicer pevec mlade trboveljske rock zasedbe Chainbrake, ki si je s številnimi koncerti že dodobra utrla pot na zasavsko glasbeno sceno.

Naslednji koncert, ki bo v novembru, bo obiskovalcem postregel z bluesovskimi ritmi, ki jih bosta iz svojih inštrumentov in glasilk izvabljala Samuel Blues in Miha Erič.

V nadaljevanju pa bo glasbeno dogajanje v kavarni ponovno rokersko obarvano. Decembra se v svoj rodni kraj vrača Sergej Škofljanec, sicer pevec zasedbe San Di Ego, ki je s svojo priredbo pesmi Touch Me (I Want Your Body) lani navdušila celo prvotno izvajalko te pesmi Samantho Fox.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 19. 11. 2018
Zasavc.net - 18. 11. 2018
Zasavc.net - 15. 11. 2018
Zasavc.net - 29. 10. 2018
Zasavc.net - 28. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net