Pet medalj na Konjiškem konju

V soboto, 27. januarja, je Karate klub Seki Sv. Jernej organiziral mednarodni karate turnir Pokal Konjiškega konja.

od Zasavc.net - 31. 01. 2018
Foto: arhiv kluba

Nastopilo je 611 tekmovalcev iz 94 karate klubov. Barve trboveljskega kluba so zastopali: Cristina Korpar Žveglič, Žana Dolenc Čučnik, Simona Češarek, Lara Salkič, Laura Božjak, Tilen Grivec, Ervin Salkič, Ajdin Mujkanovič in Luka Perc. Vodila sta jih trenerja Patricija Bukovinski in Edin Salkič.

V katah so nastopili Simona Češarek, Laura Božjak in Tilen Grivec. Kljub temu, da so vsi opravili po tri nastope, to ni zadostovalo za uvrstitev na zmagovalni oder. Še najbližje je bila Simona, ki je osvojila nehvaležno peto mesto. Prav tako peto mesto je z dvema zmagama in dvema porazoma v športnih borbah osvojila Lara Salkič. Svojega dne tokrat ni imela Žana Dolenc Čučnik, ki je svoj nastop zaključila v prvem krogu. Trem tekmovalcem je uspelo priboriti si bronaste medalje, in sicer Cristini Korpar Žveglič pri deklicah do 40 kilogramov, Tilnu Grivcu pri dečkih do 45 kilogramov in Luki Percu pri članih do 67 kilogramov. Tokratno prvo ime Trboveljčanov je bil Ajdin Mujkanovič, kateremu je kljub šele osemnajstim letom, ki jih je dopolnil lani decembra, uspelo pri članih osvojiti dve srebrni medalji, in sicer nad 84 kilogramov in absolutni kategoriji.

Naslednji vikend čaka Trboveljčane eden izmed vrhuncev spomladanskega dela sezone, in sicer nastop Urše in Barbare Haberl ter Domna Zidarja na evropskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane v ruskem Sočiju.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 18. 11. 2018
Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 13. 11. 2018
Zasavc.net - 13. 11. 2018
Zasavc.net - 12. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net