Podelili so spričevala

Na Zasavski ljudski univerzi je šolanje zaključila še ena zavzeta generacija udeležencev. 23 odraslih je prejelo javno veljavno spričevalo o zaključnem izpitu oz. poklicni maturi.

od Zasavc.net - 16. 07. 2018
Foto: arhiv ZLU

Poleg 23 odraslih, ki so zaključili šolanje, je Zasavje bogatejše še za 11 novih socialnih oskrbovalk na domu, ki so v juliju uspešno opravile izpit pred komisijo Državnega izpitnega centra. Glede na potrebe in povpraševanje o tovrstno usposobljenih kadrih s strani domov za starejše, bodo službo zlahka dobile.

»Odrasli udeleženci so dokazali, da znajo in zmorejo, saj so uspešno premagali vse ovire ter se spoprijeli z izzivi, ki jih prinaša šolanje ob delu. Usklajevanje družinskih, službenih in šolskih obveznosti zahteva veliko mero odgovornosti, discipline in potrpežljivosti,« pravi direktorica Zasavske ljudske univerze Polona Trebušak, ki je podelila spričevala. In dodaja: »To so vrline, ki so cenjene v delovnih okoljih in v življenju nasploh. Ostali pa jim bodo lepi trenutki, predvsem čas, ki so ga preživeli skupaj s sošolci. Najboljša naložba je naložba v znanje. Čestitke vsem in veliko uspehov tudi v prihodnje.«

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 29. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net