Poletni festival hrastniške knjižnice

V Knjižnici Antona Sovreta Hrastnik se danes začenja poletni festival, ki ga bodo v soboto sklenili s Hrastkovim festivalom.

od Zasavc.net - 14. 06. 2018
Tilen Artač. Foto: arhiv hrastniške knjižnice

Od 14. do 16. junija pripravljajo v Knjižnici Antona Sovreta Hrastnik poletni festival. Ta se bo začel ob 10. uri s »fulkul« knjižnico, ki vključuje obujanje starih iger, branje pravljic in reševanje ugank za otroke. Festival se bo nadaljeval z ustvarjalnim popoldnevom z Jano Perpar in klekljaricami, ob 18. uri pa s pogovornim in zabavnim večerom, obarvanim z delovanjem Partnerstva Las Zasavje. Prvi dan poletnega festivala bo sklenil stand-up komik Tilen Artač.

V petek dopoldne bo v okviru festivala na sporedu igrana predstava za predšolske otroke, nadaljevala se bo »fulkul« knjižnica, ustvarjalno popoldne bodo vodili Simona Opresnik in rokodelci v okviru projekta Zgodbe rok in krajev, ob 18. uri pa bo predstavitev dobrih zgodb v okviru Las. Petkov festivalni dan bo sklenil zabavni večer s Funšterc teamom Boben Čeče in ansamblom Navihani muzikanti.

V soboto bo Hrastkov festival v športnem parku na Logu pred bazenom. Tam bo ob 14. uri tržnica hrastniških društev, predstavitev policije, gasilcev in reševalcev, odvijala se bo »fulkul« knjižnica, na obisk bo prišla otroška pisateljica Mojiceja Podgoršek.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 14. 12. 2018
Zasavc.net - 13. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net