Poštena najditelja

Zasavski policisti so v ponedeljek in torek posredovali zaradi nasilja v družini, tatvine v trgovini in izgubljene listine. Na trboveljsko policijsko postajo pa sta se zglasila tudi dva najditelja denarja.

od Zasavc.net - 09. 05. 2018

PP Zagorje

V torek se je na Policijsko postajo Zagorje zglasil občan in prijavil tatvino registrskih tablic z osebnega avtomobila, ki je bil parkiran na parkirnem prostoru v Ljubljani. Policisti so raziskavo kaznivega dejanja odstopili pristojni policijski postaji.

Zabeležili pa so tudi prijavo državljanka Bosne in Hercegovine o izgubljenem dovoljenju za prebivanje. Napotili so jo na upravno enoto.

Še vedno pa poizvedujejo o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila na parkirišču.

PP Trbovlje

V torek, 8. maja, so policisti prijeli tatu, ki je v trgovini odtujil nekaj artiklov. Zoper njega sledi kazenska ovadba.

V ponedeljek, 7. maja, okrog 7. ure so posredovali po prijavi nasilja v družini. Pijani partner je fizično obračunal s partnerko in otroki. Ob posredovanjupolicistov je grozil tudi njim.Odredili so mu pridržanje zaradi storitve sumov kaznivega dejanja z elementi nasilja.

Našel se je tudi denar. V prvem primeru ga je na policijsko postajo prinesla občanka, ki ga je našla 26. aprila v okolici bolnišnice, v drugem primeru pa občan, ki ga je našel v reži bankomata.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 15. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018
Zasavc.net - 11. 10. 2018
Zasavc.net - 09. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net