Pozdrav iz krvavih Revirjev

Prvi ogled so ustvarjalci filma Pozdrav iz krvavih Revirjev namenili tistim, ki so jim pomagali pri snemanju in seveda nekaterim, ki so v celovečercu zaigrali. Režiser filma Matic Poropatič je napovedal premiero filma 22. junija v trboveljskem delavskem domu.

od Zasavc.net - 01. 06. 2018
Foto: arhiv Loke studio

Predpremiera filma Pozdrav iz krvavih Revirjev zadnje dni maja je potrdila dobro delo in napovedala zanimiv in gledljiv film brez humorja na prvo žogo, pa vendar takšen, da med gledalci ne bo manjkalo smeha. V filmsko ustvarjalnem društvu Loke studio bodo imeli do premiere še nekaj dela, vendar je glavnina celovečerca narejena.

Film je komedija in govori o policijskem inšpektorju, ki dobesedno prileti v Zasavje preiskovat nerešene primere umorov. Pri tem pa odkrije veliko zaroto, ki grozi regiji. Film je komedija, v zgodbo vključuje tako stereotipe, ki jih ljudje izven zasavskih dolin pripisujejo Zasavju, kot druge zabavne in komične pripetljaje. Film je režiral Matic Poropatič, v njem igrajo zasavski naturščiki. Zanimivost filma pa je tudi nastop znanih Zasavcev v bolj ali manj epizodnih, pa tudi večjih vlogah. Seveda je dogajanje posneto v Zasavju na različnih lokacijah.

Predpremiera je marsikoga navdušila, saj je film dobro posnet, dogajanje je zanimivo in ni razvlečeno. Zgodba je jasna, začinjena s humorjem na različen način, igralci so se res potrudili in odigrali svoje vloge prepričljivo. Tudi tehnično je film narejen zelo dobro. Zato ustvarjalci z nestrpnostjo čakajo premiero filma v Trbovljah in odzive občinstva.

MP


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 13. 12. 2018
Zasavc.net - 12. 12. 2018
Zasavc.net - 11. 12. 2018
Zasavc.net - 11. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net