Pozdrav mestu

V četrtek, 31. maja, so učenci OŠ Tončke Čeč in Glasbene šole Trbovlje izvedli tradicionalno prireditev Pozdrav našemu mestu. Promenadni koncert pred osrednjo proslavo ob trboveljskem občinskem prazniku pripravljajo že več kot dve desetletji.

od Zasavc.net - 01. 06. 2018
Foto: arhiv OŠ Tončke Čeč Trbovlje

V zgornji avli Delavskega doma Trbovlje so učenci s petjem, plesom in glasbopopestrili uro pred proslavo. Gledalci so bili deležni otroškega optimizma, veselja in ponosa, kar so nagradili z močnim aplavzom.

Tradicijo in ljubezen do mesta spodbujajo in vzgajajo tudi v šolah in taki trenutki so zelo pomembni, saj lahko občani vidijo, da se v šolah postavljajo zametki korenin, ki mlade spodbujajo, da ostanejo v domačem kraju. »Paziti pa je potrebno, da teh korenin kdo ne preseka … Otroci so naša prihodnost, v katero je potrebno vlagati in si včasih vzeti čas, postati, prisluhniti in jim dati priznanje za dobro opravljeno delo,« so ob tem povedali predstavniki šole. Nastop je pospremila razstava likovnih del učencev OŠ Tončke Čeč, ki bo na ogled do 8. junija.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 14. 12. 2018
Zasavc.net - 14. 12. 2018
Zasavc.net - 06. 12. 2018
Zasavc.net - 30. 11. 2018
Zasavc.net - 23. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net