Razsajal vandalizem

Tudi čez vikend so imeli zasavski policisti nekaj dela.

od Zasavc.net - 09. 01. 2018
Fotografija je simbolična. Foto: arhiv ZT

PP Trbovlje

Ponoči je neznanec na parkirišču v Trbovljah z neznanim predmetom poškodoval lak tam parkiranega vozila in s tem lastnika oškodoval za 1.000 evrov.

Za 100 evrov škode pa je neznanec povzročil Trboveljčanu, ko mu je enkrat od 30. decembra do 2. januarja ukradel svetilko, pritrjeno na zunanjo steno stanovanjske hiše.

Na policiste se je obrnila 32-letna Trboveljčanka in prijavila izgubljen mobilnitelefon znamke Soni Xperia.

Policisti so ustavili 36-letnega voznika, ki je vozil kljub temu, da so mu že pred tem začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zasegli so mu vozilo in zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Zagorje

V petek, 5. januarja, je neznanec z ostrim predmetom poškodoval lak parkiranega vozila tudi na zagorskem parkirišču. Oškodovani je predlog za pregon kaznivega dejanja umaknil.

Policisti so opravili kontrolo v zapuščeni stanovanjski hiši, ker jih je občanka obvestila, da se v njej zadržujejo mladostniki. Pri svojem obisku modri možje niso zaznali elementov kaznivega dejanja ali prekrška.

Tudi Zagorjan, ki mu je neznanec ukradel za 15 evrov alkoholnih pijač in cigaret, je od pregona kaznivega dejanja odstopil.

V soboto, 6. januarja, se je na policist obrnil občan, ki ga je neznanec izsiljeval. Kazenska ovadba bo podana na pristojno tožilstvo v Trbovljah.

Sum o vlomu v zapuščeno stanovanjsko hišo v Zagorju se je izkazal za napačnega, ko so policisti po obvestilu hišo preiskali in niso ugotovili elementov prekrška.

V nedeljo, 7. januarja, je neustrezno zavarovan pes napadel drugega psa. Zoper kršitelja bo uveden ustrezen postopek.

V ponedeljek, 8. januarja, so policisti obravnavali kaznivo dejanje, ki ga je izvedel neznanec, ko je razbil steklo na vratih in oknih prazne stanovanjske hiše. Dejanje je izvršil enkrat med 25. oktobrom in 8. januarjem.

V Zagorju so odstranili napačno parkirano vozilo, ki so ga ocenili za zapuščenega. Zadevo je prevzel mestni redar.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 18. 10. 2018
Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 15. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018
Zasavc.net - 11. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net