Semafor spet fuč

Policisti so imeli v sredo, 11. julija, nekaj dela na cestah, iskali pa so tudi neznanega prosjaka.

od Zasavc.net - 12. 07. 2018
Fotografija je simbolična.

PP Zagorje

Policisti soobravnavali kaznivo dejanje, ki ga označujejo kot ogrožanje javnega prometa z nevarnim dejanjem ali sredstvom. Voznik tovornega vozila je kljub okvari na dovodu goriva vozil iz smeri Hrastnika proti Litiji. Pri tem je onesnažil vozišče in ogrozil varnost cestnega prometa. Zoper osumljenca sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Policiste je anonimnež obvestil, da pri trgovini v Kisovcu neznani moški prosjači za denar. Na kraju policisti kršitve in kršitelja niso izsledili.

Policiste so obvestili, da semafor na Izlakah ponovno ne deluje. Zato so poskrbeli za ročno usmerjanje prometa do zamenjave semaforjev, za katero je poskrbel vzdrževalec ceste.

PP Trbovlje

Ob 14.30 uri so policisti obravnavali prometno nesrečo. Pešec je prečkal cesto mimo prehoda za pešce, pri tem pa je vanj trčil voznik osebnega avtomobila, ki ni upošteval prometnega znaka prepovedi zavijanja. Pešca so odpeljali z reševalnim vozilom v Splošno bolnišnico Trbovlje. Po prvih informacijah je lažje telesno poškodovan.

Ob 15.40 uri so policisti obravnavali prometno nesrečo. Voznik osebnega avtomobila je pri vzvratni vožnji trčil v parkiran osebni avto. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola (1.16 mg/l), sledi obdolžilni predlog.

ZT- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018
Zasavc.net - 05. 11. 2018
Zasavc.net - 02. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net