Silvestrovanje z Modrijani

Silvestrovanje na prostem je v Zagorje privabilo množico obiskovalcev od blizu in daleč. Jasno, zažigali so Modrijani, pa ansambel Svetlin, ob polnoči pa je vsem skupaj vse dobro v letu 2018 voščil zagorski župan Matjaž Švagan.

od Zasavc.net - 01. 01. 2018
Foto: Klemen Vukič

V nedeljo, 31. decembra, so v Zagorju končali trojček največjih prireditev, s katerimi so Zagorjani in njihovi gostje zaključili letošnje leto. Za zabavo na silvestrsko noč so poskrbeli člani ansambla Svetlin, za rokanje, polkanje, valčkanje in modrijanjenje pa fantje iz ansambla Modrijani. Njihovi oboževalci so prišli na Silvestrovanje praktično iz vse Slovenije. Ob polnoči je vsem skupaj voščil vse naj v letu 2018 župan Matjaž Švagan.

V Zagorju so pričeli tris večjih prireditev v petek v športni dvorani s koncertom Big banda Zagorje in skupino Perpetuum Jazzile. V soboto so nadaljevali z zvezdami pod zvezdami. Po Aktualovi galami so za zabavo poskrbele članice skupine Učiteljice, kot zvezde večera pa so zažigali člani skupine Parni valjak. Na silvestrski večer pa, kot smo že napisali, ansambla Svetlin in Modrijani.

MP


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 19. 10. 2018
Zasavc.net - 18. 10. 2018
Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 16. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net