Šport in špas na Cankarju

OŠ Ivana Cankarja Trbovlje se je v soboto, 12. maja, že peto leto zapored pridružila nacionalnemu projektu Šport in špas, ki ga vodi športno društvo Media šport in promovira druženje in gibanje vseh generacij. Predstavlja tudi najmnožičnejši projekt športno-rekreativnega pomena na Slovenskem.

od Zasavc.net - 14. 05. 2018
Foto: arhiv OŠ Ivana Cankarja

Koordinatorica dogajanja na šoli Irena Štusej, sicer profesorica biologije, se je povezala z zaposlenimi in številnimi zunanjimi sodelavci, ki so pripravili pester nabor aktivnosti za učence ter druge udeležence dogodka. Pridružili so se jim člani šahovskega društva, karate kluba, planinskega društva (plezalci), košarkarskega društva, z njimi je bila Mojca Žlak, ki je otroke učila osnov plesa, Hedvika Kotar, ki mlade navdušuje za gimnastiko, Gabrijela Hostnik, ki je pokazala osnove nordijske hoje. Tudi zaposleni so ob tej priložnosti pokazali, da znajo poleg vsakodnevnega poučevanja tudi plesati, kegljati, »stepati«.

Taki dogodki so namenjeni povezovanju ljudi, povezovanju generacij, promociji zdravega načina življenja z veliko gibanja in zdrave hrane. In seveda je bilo tudi te na Cankarju dovolj: sadje, namazi, slasten in dišeč domači med. Po plesu, košarki, pohodu in še čem je vse prav teknilo.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 06. 12. 2018
Zasavc.net - 30. 11. 2018
Zasavc.net - 23. 11. 2018
Zasavc.net - 19. 11. 2018
Zasavc.net - 18. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net