Športna fotografija

Zavod za šport Zagorje ob Savi razpisuje natečaj za najboljšo fotografijo zagorskega športa. Do 31. julija 2018 lahko posredujete fotografije zagorskih športnih dogodkov, ki jih bo ocenila posebna komisija. Zmagovalec natečaja bo prejel denarno nagrado v vrednosti 100 evrov.

od Zasavc.net - 13. 07. 2018
Foto: arhiv RK Zagorje

»Zagorje ob Savi je občina z bogato sedanjo in preteklo športno tradicijo in kdo pravi, da šport in umetnost ne moreta z roko v roki?« so zapisali v Zavodu za šport ob objavi natečaja za najboljšo fotografijo.

Fotografije lahko posredujte v kakršnikoli obliki, v tiskani ali računalniški verziji, na naslov: Zavod za šport Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 44a, 1410 Zagorje ob Savi ali na e-naslov: info@zzs-zagorje.si. Obvezno pripišite »za natečaj - najboljša fotografija zagorskega športa«. Dobrodošle so zanimive fotografije tako nedavnih športnih dogodkov kot tudi športnih dogodkov, ki so zagorsko dolino zaznamovali skozi pretekla desetletja.

Vsaki fotografiji je treba priložiti izjavo, da gre za avtorsko fotografijo. Zavod za šport Zagorje ob Savi namreč ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli zlorabo avtorskih pravic oziroma kršitev določb Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP). Fotografiji je treba poleg izjave o avtorstvu obvezno priložiti še podatke, za kateri športni dogodek gre, katerega leta je fotografija nastala in osebne podatke (ime in priimek, naslov bivališča ter kontaktno telefonsko številko).

Po izteku roka za posredovanje fotografij bo vse poslane fotografije pregledala komisija Zavoda za šport Zagorje in izbrala 15 najbolj izvirnih fotografij, ki jioh bodo razstavili v okviru zunanje fotografske razstave na zagorski mestni ploščadi 31. avgusta, ta dan bodo razglasili tudi zmagovalca natečaja. V primeru slabega vremena bodo fotografije razstavljene v prostorih KC Delavski dom Zagorje.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 12. 12. 2018
Zasavc.net - 11. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net