Srečanje invalidk ob dnevu žena

Vsako leto članice Društva invalidov Hrastnik veselo pričakujejo osmi marec.

od Zasavc.net - 14. 03. 2018
Foto: arhiv DI Hrastnik

Kar 69 članic se je letos skupaj s predsednikom Društva invalidov Hrastnik Rajkom Žagarjem ter podpredsednikom društva Avgustom Žibertom podalo praznovat v Podkum. Natančneje v Hišo izbranih okusov Pr' Čop, kjer jih je skupaj s svojo ekipo pogostil priznani kuharski mojster Lojze Čop.

Za dobro razpoloženje in glasbo je poskrbel ansambel Quatro band. Glasbeniki so zbrane presenetili z bogatim repertoarjem in celo organizacijo karaok. Vse udeleženke, ki so si upale zapeti karaoke, so dobile nagrado. Tudi sicer je društvo ob prazniku članice skromno obdarilo.

»Ob pol enih zjutraj, ko je ansambel Quatro band prenehal igrati, sem imel občutek, da bi večina srečanje še podaljšala, saj je bilo razpoloženje na višku,« je po srečanju povedal Rajko Žagar, »žal je vsega lepega enkrat konec. Praznovanje dneva žena nam bo seveda ostalo v lepem spominu in misel nam že uhaja na naslednje leto. Hvala tudi vsem udeleženkam za pozornost, ki so nam jo izkazale, seveda tudi z obdaritvijo vseh prisotnih moškega spola.«

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 06. 12. 2018
Zasavc.net - 06. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net