Srečen za živet

V petek, 6. aprila, je Mladinski Center Zagorje v Kulturnem centru Delavski dom pripravil že 5. medgeneracijski festival Srečen za živet.

od Zasavc.net - 08. 04. 2018
Foto: TK

Na festivalu Srečen za živet je letos sodelovalo kar 27 različnih zavodov, društev in drugih organizacij, ki z različnimi programi, projekti in vsebinami delujejo na lokalni in regionalni ravni, krepijo prostovoljstvo in jim medgeneracijsko sodelovanje ni tuje. Tudi letos je organizatorjem in sodelujočim organizacijam uspelo ustvariti prijetno vzdušje, ki je vzpodbujalo k izmenjavi izkušenj, vzpostavljanju novih povezav in utrjevanju že obstoječih ali pa le k sproščenem klepetu med starimi prijatelji in znanci.

Tudi nastopajoči na otvoritvi in zaključku prireditve ter na živem odru, ki je spremljal tržnico društev, so bili letos lokalne glasbene in vokalne skupine. Otvoritev festivala je vodila Polona Siter Drnovšek, obiskovalce pa sta nagovorila tudi direktor Mladinskega centra Zagorje Marko Pavlovič in direktor občinske uprave Občine Zagorje ob Savi Rudi Medved, koordinatorka medgeneracijskega programa Anica Ule Maček pa je podelila priznanja sodelavcem, s katerimi sodelujejo že od začetka delovanja Medgeneracijskega središča Zagorje in Večgeneracijskega centra Zasavje.

Jubilejni medgeneracijski festival je bil res srečen za živet!

Tina Krautberger


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 06. 12. 2018
Zasavc.net - 06. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net