Tekmovali v gasilski orientaciji

Več kot 80 ekip se je v soboto, 26. maja, udeležilo regijskega tekmovanja v gasilski orientaciji. Ekipe, ki so v svojih kategorijah osvojile prvo in drugo mesto, so se uvrstile na državno prvenstvo.

od Zasavc.net - 28. 05. 2018
Foto: PGD Loke

V soboto, 26. maja, sta Gasilska zveza Zagorje ob Savi in Prostovoljno gasilsko društvo Ravenska vas izvedla 10. regijsko tekmovanje v gasilski orientaciji zasavske regije.

Tekmovanje se je pričelo ob 8. uri in zaključilo s podelitvijo pokalov in diplom ob 14. uri. Tekmovalci so se pomerili v šestih kategorijah. Pri pionirjih je tekmovalo 29 ekip, pionirkah 12, mladincih 25 ekip, mladinkah 11, pripravnikih 5 ekip in pri pripravnicah tri ekipe. Proga za pionirje in pionirke je bila dolga 2 kilometra, za mladince in mladinke 3 kilometre, za pripravnike pa 5 kilometrov. Kot je povedal Marko Bokal, poveljnik zagorske zveze, so z izvedenim tekmovanjem zadovoljni, za kar gre zahvala PGD Ravenska vas in GZ Zagorje ob Savi.

Objavljamo rezultate prvih treh ekip v vseh kategorijah. Prvi dve ekipi iz vsake kategorije napredujeta na državno prvenstvo v gasilski orientaciji.

Rezultati

Pionirji:

1. PGD Ravenska vas 1

2. PGD Trbovlje - mesto

3. PGD Klek 1

Pionirke:

1. PGD Loke

2. PGD Tirna

3. PGD Kolovrat

Mladinci:

1. PGD Klek

2. PGD Kandrše

3. PGD Prapretno

Mladinke:

1. PGD Klek

2. PGD Ravenska vas

3. PGD Zagorje-mesto

Pripravniki:

1. PGD Šentlambert

2. PGD Mlinše

3. PGD Ravenska vas

Pripravnice:

1. PGD Mlinše

2. PGD Tirna

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 14. 12. 2018
Zasavc.net - 13. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net