Tisoči bo super bogat

Film Pozdrav iz krvavih Revirjev Matica Poropatiča je pravih filmski hit v trboveljskem kinematografu. Ob občinskem prazniku ga bodo prikazali tudi v Zagorju. Potem sledi enkrat še predvajanje v Hrastniku. V Trbovljah se ga pa kar ne naveličajo.

od Zasavc.net - 08. 07. 2018
Foto: Loka studio

V trboveljskem delavskem domu so po premieri filma Pozdrav iz krvavih Revirjev film predvajali še dvakrat. Obe predstavi sta napolnili dvorano in očitno je zanimanje za krvavo komedijo iz zasavskih krajev več kot izjemno.

Tisti, ki si filma še niso ogledali, bodo imeli naslednjo priložnost že v ponedeljek, 9. julija in v torek, 10. julija. Obakrat se bo predstava pričela ob 18. uri.

Ustvarjalno društvo Loke studio, ki je poskrbelo za snemanje in obdelavo tega celovečerca je pripravilo še posebno presenečenje za tisočega obiskovalca filma. Obljubljajo mu nič drugega, kot bogato darilo. Ali bo darilo filmsko, zasavsko ali celo krvavo, niso hoteli izdati. Bo ga bogato. Torej bo tisoči obiskovalec filma po prejemu darila bogat. Juhuhu, imeli bomo enega bogatega prebivalca Zasavja več.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 12. 11. 2018
Zasavc.net - 31. 10. 2018
Zasavc.net - 28. 10. 2018
Zasavc.net - 26. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net