Trboveljčani do lepih uspehov v Novi Gorici

Karate klub Trbovlje je na tretji letošnji pokalni tekmi nanizal več lepih uspehov. Karateisti so v katah in v borbah osvojili 17 medalj, v skupnem seštevku pokalnih tekem pa so se uvrstili na tretje mesto.

od Zasavc.net - 24. 10. 2018
Foto: arhiv Karate klub Trbovlje

V soboto, 20. oktobra, je Karate Zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem ŠD Nova Gorica organizirala tretjo letošnjo pokalno tekmo KZS. Za Karate klub Trbovlje so nastopili Zoja Jug, Emma Kastelic, Zoja Mlinarič, Simona Češarek, Eva Kolander, Lara Salkič, Laura Božjak, Alex in Denis Šehič, Matevž Golob, Nik Mrgole, Enej Drnovšek, Daniel Haralovič, Klemen Bizjak, Lan Vozel, Jure Ostanek, Aljaž Hvala, Tilen Grivec, Kenan in Alen Isakovič, Marko in Uroš Markuljevič, Ervin Salkič in Domen Zidar. Vodili so jih trenerji Miha Kovačič, Edin Salkič in Rok Lopan. Vlogo sodnice je opravljala Alenka Paternoster.

V posameznih borbah sta si zlato medaljo priborila dva karateista; eno Domen Zidar v kategoriji mladincev do 61 kg, drugo pa Denis Šehič pri mlajših kadetih do 40 kilogramov. Srebrnih uspehov je bilo v posameznih borbah sedem. Priborili so si jih Alen Isakovič v kategoriji mladincev do 76 kg, Ervin Salkič pri mladincih do 61 kilogramov, Laura Božjak pri mladinkah do 53 kg, Uroš Markuljevič pri kadetih do 63 kilogramov, Marko Markuljevič pri kadetih do 57 kg, Kenan Isakovič pri kadetih do 52 kg in Tilen Grivec pri dečkih nad 45 kg. Pri dečkih do 45 kg je tretje mesto osvojil Aljaž Hvala, pri dečkih do 35 kg pa Enej Drnovšek.

Tekmovali so tudi v katah. Posamezno sta bili mladinka Laura Božjak in mlajša kadetinja Simona Češarek bronasti. V katah ekipno pa so si prislužili štiri medalje. Kadeti Denis Šehič, Marko Markuljevič in Uroš Markuljevič so bili drugi. Malčice Emma Kastelic, Zoja Mlinarič in Zoja Jug so bile zlate, dečki Daniel Haralovič, Lan Vozelj in Klemen Bizjak ter malčki Alex Šehič, Matevž Golob in Nik Mrgole so osvojili bron.

V skupnem seštevku treh pokalnih tekem Karate zveze Slovenije v letu 2018 so Trboveljčani med 49 uvrščenimi klubi zasedli tretje mesto.

JS


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 18. 11. 2018
Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 13. 11. 2018
Zasavc.net - 13. 11. 2018
Zasavc.net - 12. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net