Trboveljski klub odličen tretji

V soboto, 6. oktobra, je Karate Zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klubom Žalec organizirala letošnjo 2. Pokalno tekmo KZS. Nastopili so tudi tekmovalci Karate kluba Trbovlje. Vodili so jih trenerji Patricija Bukovinski, Maks Šmidhofer in Miha Kovačič. Vlogo sodnice je opravljala Alenka Paternoster.

od Zasavc.net - 11. 10. 2018
Foto: arhiv KK Trbovlje

V katah posamezno je edino medaljo od trboveljskih karateistov osvojila Simona Češarek, in sicer bronasto v starostni kategoriji mlajših kadetinj. V katah ekipno so Trboveljčani osvojili štiri medalje. Srebrne so osvojili malčki (Alex Šehič, Matevž Golob, Nik Mrgole), dečki (Daniel Haralovič, Lan Vozel, Klemen Bizjak) in kadeti (Denis Šehič, Marko Markuljevič, Uroš Markuljevič). Malčice v sestavi Emma Kastelic, Zoja Mlinarič in Zoja Jug so osvojile bronasto medaljo. V športnih borbah so osvojili devet medalj. Do zlatih so se priborili Denis Šehič pri mlajših kadetih do 40 kilogramov, Kenan Isakovič pri kadetih do 52 kilogramov, Marko Markuljevič pri kadetih do 57 kilogramov in njegov brat dvojček Uroš Markuljevič v kategoriji kadetov do 63 kilogramov. Srebrni medalji sta osvojili Cristina Korpar Žveglič pri deklicah do 40 kilogramov in Laura Božjak pri mladinkah do 53 kilogramov. Bronaste medalje so osvojili mladinci Ervin Salkič in Domen Zidar do 61 kilogramov ter Alen Isakovič do 76 kilogramov.

V skupnem seštevku 2. Pokalne tekme Karate zveze Slovenije so Trboveljčani osvojili 3. mesto med 52 nastopajočimi klubi. Prihajajoči vikend bo pester za trboveljske karateiste, starejši z reprezentanco odhajajo na turnir v češki Plzen, mlajši pa se bodo udeležili priprav širšega spiska otroške reprezentance.

V Karate klubu Trbovlje so oktobra začeli z rekreativno vadbo Karate za odrasle. Poleg karateja ne manjka tudi obhodne vadbe, iger z žogo in pa predvsem dobre volje. Treningi potekajo od 19. do 20.30 ure na OŠ Ivan Cankar Trbovlje.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net