Ukraden pribor

V prazničnem času so zasavske policiste zaposlovale predvsem kršitve javnega reda in miru, prišlo je tudi do prometne nesreče in tatvine jedilnega pribora.

od Zasavc.net - 02. 11. 2018
Fotografija je simbolična.

Zasavski policisti so 30. oktobra prejeli obvestilo o vlomu v stanovanjsko hišo v Hrastniku, iz katere je neznani storilec odnesel jedilni pribor.

Istega dne zvečer so preiskovali kršitev javnega reda in miru pred gostinskim lokalom.

V poznih večernih urah so posredovali pri prijavi hrupa – glasne glasbe, ki se je razlegala iz stanovanja. Kršitelja so oglobili.

V sredo, 31. oktobra, so policisti prejeli obvestilo o nezanesljivi vožnji voznika, ki pa ga pri pregledu terena niso izsledili.

Na železniški postali v Zagorju so posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju. Kršitelja so oglobili.

Posredovali so tudi v gostinskem lokalu v Zagorju, kjer naj bi se dve osebi pretepali. Enega od pretepačev so pridržali in mu izrekli globo.

Tudi dan spomina na mrtve za zasavske policiste ni bil miren. Popoldan so prejeli obvestilo o prometni nesreči na regionalni cesti med Zagorjem in Bevškim. V skladu z zakonom so odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

V Zagorju je voznik osebnega vozila zaparkiral drugo vozilo in tako vozniku onemogočil vključitev v promet. Kršitelja so policisti ustno opozorili.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018
Zasavc.net - 05. 11. 2018
Zasavc.net - 30. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net