V VGC Zasavje dogaja tudi poleti

V Večgeneracijskem centru Zasavje na Zasavski ljudski univerzi poletne dni namenjajo predvsem najmlajšim (pa tudi mladim po srcu). Da otrokom v teh, ne ravno poletnih, dneh ni preveč dolgčas, prirejajo različne počitniške aktivnosti.

od Zasavc.net - 17. 07. 2018
Foto: arhiv ZLU

Udeleženci poletnega druženja so preživeli že nekaj odličnih dopoldnevov. S pomočjo specialistke za tortice Mihele Kmetič so izdelovali in se sladkali z mini torticami na palčki POPSI. Obiskali so najmlajše v vrtcu Zagorje, kjer je Cvetka Drnovšek iz Vrta tete Johance otroke pomirila in začarala z močjo blagodejnih zelišč. Tisti dan baje nihče več ni jokal, po kosilu pa so spali kot ubiti.Na sredini kulinarični delavnici so gostili zvezdo – kuharskega mojstra Lojzeta Čopa iz Hiše domačih okusov Pr Čop, ki je tudi ambasador vseživljenjskega učenja pri ZLU. Pri delu je pomagala še ena ambasadorka - Darja Smrkolj. Delavnica je uspela za čisto desetko! Otroci so pripravili šesthodni meni v samo dveh urah, bilo je za prste oblizat!

Mladi in manj mladi se jim lahko pridružijo ob torkih v Rudarskem domu v Trbovljah, kjer skupaj z Društvom prijateljev mladine Trbovlje prirejamo delavnice na različne teme. Ob sredah se družimo na kulinaričnih delavnicah na Zasavski ljudski univerzi v Zagorju, rezerviranih pa imajo tudi nekaj ponedeljkov za ustvarjanje. Vse delavnice so brezplačne.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 15. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 06. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net