Vlom v okolici Hrastnika

Zasavski policisti so se v sredo, 3. oktobra, ukvarjali s kršenjem javnega reda in miru, prometne nezgode s pobegom, raziskujejo pa tudi vlom v okolici Hrastnika.

od Zasavc.net - 04. 10. 2018
Fotografija je simbolična. Foto: TPK

Včeraj dopoldne so policisti zasegli občanu snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Na policiste se je obrnil tudi oškodovanec in prijavil, da je neznani voznik na parkirišču v Hrastniku trčil v njegovo vozilo ter mu povzročil za okoli 150 evrov materialne škode.

V Trbovljah pa so policisti dopoldne posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru. Občanu, ki se je nedostojno vedel, so izdali plačilni nalog.

Popoldne so policisti prejeli obvestilo, da je nekdo vlomil v hišo v okolici Hrastnika. Neznani vlomilec je odtujil denar in nakit ter s tem lastnika oškodoval za več kot tisoč evrov.

Zvečer sta se v Hrastniku stepla občana, pri čemer je prvi drugega poškodoval. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba. Policisti so zvečer posredovali še zaradi ene kršitve javnega reda in miru. Zoper občana, ki se je nedostojno vedel, sledi hitri postopek. V Zagorju pa so policisti zvečer izdali plačilni nalog kršitelju, ki je poslušal preglasno glasbo, ob obisku policistov pa je bil do njih tudi žaljiv.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018
Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 28. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net