Vozil pijan

Kronika minulega konca tedna je med drugim prinesla nepravilno parkiranje, pijanega voznika in spore.

od Zasavc.net - 05. 11. 2018
Fotografija je simbolična.

PP Zagorje

V petek, 2. novembra, so policisti PP Zagorje dopoldan prejeli obvestilo o spolzkem vozišču na relaciji Zagorje - Litija do odcepa za Polšnik. Ugotovili so, da gre za posledice prometne nesreče, ki so jo obravnavali litijski policisti.

Na policijsko postajo v Zagorju se je zglasil občan in naznanil izgubo registrske tablice LJ 303-BC.

Zagorski občan je na policiji naznanil zaparkiranje na prostoru za dostavo. Policisti so na kraju ugotovili, da je kombinirano vozilo parkirano na mestu že dlje časa, kar onemogoča drugim dostavo. Kršitelju so izdali obvestilo o prekršku.

V soboto, 3. novembra, se je na parkirišču pred tržnico v Zagorju zgodila prometna nesreča. Policisti so ugotovili, da oba voznika in vozili izpolnjujejo pogoje za udeležbo v cestnem prometu in v skladu z zakonom odstopili od preiskave.

Popoldan je občan naznanil zaparkiranje osebnega avtomobila. Policisti so kršitelja oglobili.

Obravnavali so voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju so odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Na policijski postaji je za zapisnik o zaslišanju priče občan podal izjavo o prekršku. Policisti so ugotovili, da je občan žalil prijaviteljico, ki je zoper njega podala prijavo. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Iz naselja Borje je policiste klical občan, ki je naznanil spor z znancem. Policisti so ugotovili, da je med njima prišlo do spora in žalitev in kršitelju izdali plačilni nalog.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018
Zasavc.net - 02. 11. 2018
Zasavc.net - 30. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net