Z Zasavcem proti gripi

Odgovorite na naše nagradno vprašanje in sodelujte v žrebanju za nagrado, s katero boste to zimo odpornejši proti virusom.

od Zasavc.net - 17. 01. 2018

Ključ za zaščito pred prehladom in gripo je močan imunski sistem. V zimskih mesecih, ko je možnost okužbe z virozami večja, strokovnjaki predlagajo, da uživamo primerna živila, za odpornost pa poskrbimo tudi z dodatnim uživanjem vitamina C.

Vitamin C je odličen antioksidant, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom. Poleg tega prispeva k sproščanju energije pri presnovi, povečuje absorpcijo železa, ima vlogo pri nastajanju kolagena, za normalno delovanje ožilja, zob in dlesni, kosti, hrustanca in kože. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalnemu psihološkemu delovanju ter delovanju živčnega in imunskega sistema.

Nagradno vprašanje: V katerem od naštetih živil najdemo največ vitamina C?

  1. stepena sladka smetana
  2. pomaranča
  3. domača prekajena klobasa

Vaše odgovore pričakujemo do vključno 31. januarja 2018 do 9. ure na naš e-naslov: info@zasavskitednik.si (v zadevo vpišite: Nagradna igra – Z Zasavcem proti gripi in pripišite svoj naslov). Med pošiljatelji, ki bodo na vprašanje pravilno odgovorili, bomo tri izžrebali in jih nagradili s kapsulami naravnega vitamina C NutriVit C Forte. Škatlica NutriVit C Forte vsebuje 45 kapsul.


Prednosti NutriVit C Forte:

- je 100 % naraven vitamin C iz citrusov, camu-camu in acerole,

- odlična, več kot 2-krat boljša in hitrejša absorpcija vitamina C, ki se v telesu zadrži bistveno dlje časa,

- ne povzroča težav z želodcem, ker je pH nevtralen,

- zadostuje le 1 kapsula dnevno,

- ena kapsula vsebuje 500 mg vitamina C, kar zadostuje vsem dnevnim potrebam.Varovanje podatkov

S poslanim odgovorom potrjujete sodelovanje in seznanjenost s pravili nagradne igre ter se strinjate, da se podatke hrani in obdeluje do preklica v tržne namene organizatorja. Posredovanje teh podatkov tretjim osebam ni dovoljeno. Prav tako dovoljujete objavo podatkov v primeru izžrebanja in za namen obveščanja o novostih ponudbe organizatorja.

Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre so na voljo na spletni strani www.zasavc.net. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 13. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018
Zasavc.net - 10. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net