Zagorski oktet in Iris

Na območni reviji odraslih pevskih zborov Zagorja ob Savi je strokovna spremljevalka Danica Pirečnik predlagala dva zbora na regijski nivo.

od Zasavc.net - 29. 05. 2018
Foto: Zagorski oktet (Fb)

Območna izpostava Zagorje Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti je pretekli teden v Kulturnem domu Kisovec izvedla območno revijo odraslih pevskih zborov, oktetov in malih pevskih skupin. Na reviji so se predstavili Pevska skupina Klasek Izlake, ki jo vodi Irena Ule, Rudarski pevski zbor Loški glas pod vodstvom zborovodkinje Alenke Flere Pavlič, MePZ Izpod Svete gore Mlinše, ki ga vodi Peter Razpotnik, Zagorski oktet pod vodstvom Urške M. Luzar, Vokalna skupina Iris Izlake z vodjo Blažem Rojkom in MePZ Ladko Korošec, ki ga vodi zborovodkinja Urška M. Luzar.

Ocenjevala jih je strokovna spremljevalka pevske revije Danica Pirečnik, ki je na regijski nivo predlagala Zagorski oktet in Vokalno skupino Iris. Kot so sporočili iz zagorske območne izpostave Javnega sklada RS za kulturen dejavnosti, bo regijsko tekmovanje odraslih pevskih zasedb Osrednje Slovenije na sporedu maja prihodnje leto v Kočevju. Predlagani skupini se morata na tekmovanje prijaviti prek razpisa.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 15. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018
Zasavc.net - 10. 10. 2018
Zasavc.net - 09. 10. 2018
Zasavc.net - 08. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net